Enyingi Református Egyházközség

 

2020. április 26-i hirdetések

2020-04-26 10:02:04 / Iván Géza

-      Tovább folytatódik templomunk belsejének a felújítása. A bejárathoz közelebb eső boltívek hamarosan eredeti pompájukban fognak tündökölni. Ezek a munkák nem olyan látványosak, mint a tetőfelújítás. A vakolat mögül viszont rendre előbukkannak olyan látványos repedések, amik az előzetes statikai felmérések és terepbejárások során rejtve voltak. Az elnyert pályázati támogatás feletti önerős fejlesztéseink is folytatódnak (elektromos vezetékfelújítás és csapadékvíz elvezetése).

-      Köszönjük szépen az eddig ez utóbbi munkálatokra beérkezett adományaikat.



 

-      Hirdetjük a perselyadakozás lehetőségét. A sokhetes istentiszteleti szünet jelentős anyagi hiányt fog okozni gyülekezetünk számára, ezért aki teheti, kérjük, hogy a bankszámlánkra utalja, amit a perselybe szánt.

Számlaszámunk: 10402221-00026910-00000008. Megjegyzésbe kérjük írják le, hogy „pereselypénz" és a nevüket, hogy pontosan le tudjuk könyvelni. Előre is köszönjük szépen.

-      Gyülekezeti iratterjesztésünk továbbra működik - Bibliák, énekeskönyvek és egyéb, felnőtteknek, fiataloknak és gyermekeknek szóló kiadványok után bátran érdeklődjenek az enying@reformatus.hu címen, vagy a lelkészi telefonszámon: 30/542 30 27.

-      Szomorúan tájékoztatjuk a családokat, hogy minden nyári táborunk elmarad. Sem az iskolai napközis táborunkat, sem a hagyományos alsós, szóládi hittantáborunkat, sem az egyházkerületi hittanos, sem az ifjúsági (konfirmáció utáni, középiskolás és egyetemi korosztály), sem pedig a tervezett dráma táborunkat nem tudjuk megtartani.

-      Tisztelettel kérjük a testvéreket, hogy fegyelmezetten tartsák be az egészségügyi előírásokat, legyünk tekintettel egymás egészségére, és ezt tartassuk be gyermekeinkkel és unokáinkkal is.

-      Ha szeretné a vasárnapi igemagyarázatokat emailben is megkapni, írjon az enying@reformatus.hu címre.

-      Szomorú szívvel tudatjuk, hogy április 18-án, 71 esztendős korában Babám Jánosné, született Draskovics Anna Mária visszatért Megváltó Urához. Temetését szűk családi körben április 30-án (csütörtökön), 13 órakor tartjuk a református temetőben. Minden szeretett hozátartozója számára az élet Istene adjon igaz vigasztalást a boldog feltámadás reménysége alatt.

-      Áldás, békesség, Istennek dicsőség!